Profiel

Onze visie: 

Het creëren van een fijne, duurzame omgeving voor wonen, werken, zorg, onderwijs en leisure!

Onze missie: 

Het onderdompelen van onze klanten door: ontzorgen, overtreffen van de klantverwachting en 'best in class' prestaties.

Bij Gepla komt de klant in een ‘warm bad’ terecht. Juist door de kleine dingen die Gepla extra doet, worden verwachtingen overtroffen. Wij ontzorgen de klant door desgewenst de coördinatie van de afbouwfase over te nemen. Hierbij mag gerekend worden op méér dan voldoende aandacht vóór en tijdens het project. De klant kan zich daardoor maximaal focussen op zijn corebusiness. Daarnaast streven wij altijd naar een ’uitstekende’ klantbeleving.  

Het verschil maken we sámen! 

Ons onderscheidend vermogen ligt met name in de deskundigheid en gedrevenheid van onze eigen medewerkers. Deze maken het verschil! Dit merkt u vanaf het moment dat er contact wordt gelegd tot en met de nazorg. Wij dragen onze klanten op handen.

Alleen door sámen met de klant te werken kan er het mooiste resultaat bereikt worden! De wensen van de klant in combinatie met de ervaring van Gepla zorgt voor een fijne omgeving én bouwervaring. 

Omdat we een duidelijke toename van projectaanvragen zagen uit regio’s zoals Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Brabant, hebben we in 2023 een tweede vestiging geopend en wel in het Brabantse Udenhout. Udenhout ligt mooi centraal in het beoogde werkgebied. Vanuit de nieuwe vestiging is het maximaal een uur rijden naar bijvoorbeeld Breda, Rotterdam en Den Bosch.

VIDEO | Op pad met onze monteurs!

Iedere dag weer doen onze medewerkers hun uiterste best om invulling te geven aan onze missie en onze visie. We volgden twee van onze monteurs op een gemiddelde werkdag!

Gepla from Gepla BV on Vimeo.

Contact

Bezoekadres
Business Park Stein 135
6181 MA Elsloo
T 046 - 437 03 40


Postadres
Postbus 507
6180 AA Elsloo